Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ebben a grissini receptben...

Ebben a grissini receptben hogyan kell a sót hozzáadni tésztához úgy, hogy az a kovásszal közvetlenül ne érintkezzen?

Figyelt kérdés

[link]

Nemcsináltam még semmi kovászost, úgyhogy ezt nemértem. Légyszi magyarázzátok el ezt nekem, mint egy h.lyének :) köszike


2013. márc. 24. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is az nagy tévedés, hogy a sótól az élesztönek baja lesz, söt ha kevés sót kever az ember az élesztös tejhez cukor HELYETT, akkor sokkal jobban keleszt! Kipróbáltam, tényleg igaz - de nem ezt kérdezted.


A sót ne a kovászra szórd, hanem mellette a lisztre, ha véletlen pár szemcse odaesne, az sem baj - még akkor sem, ha tényleg árthatna a só az élesztönek.

2013. márc. 24. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ... :)
2013. márc. 24. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok sikert!
2013. márc. 24. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!