Belsosegek kedveloi . Miket szoktatok fozni belsoségekbol?
Gondolok itt a kacsa sziv ,kacsa zuza, kacsa máj
csibe sziv ,csibe zuza, csibe maj
pulyka here
diszno velo ,diszno vese, diszno sziv
Szoval minden érdekelne. Ha van valami tuti receptetek nagyon nagyon megkoszonném. :)
kacsa zuza -zuza pöri ,tarhonyás hús ,
Kacsa sziv + kacsa zuza pörkölt tarhonyyás hús
Kacsa máj godolom a pecsenye máj : resztelt máj ,töltelékbe , vagy kacsa zsirba lesütöm és hidegen reggelire .
A csirke belsőségekböl ugyan ezt -
Velő : velővel töltött rántott palacsinta ,rántott velő , pritott velő májal ,
Csak csirkemájat szoktam venni. Ezeket készítem belőle:
rántott csirkemáj,göngyölt máj, pörkölt.
Baromfiaknak szíve, zuzája pörköltnek, a máj resztelve, vagy rántva, de sokszor pástétom lesz belőle.amikor kakast főzünk, a kakastöke is belekerül levesbe, pörköltbe, de pulykáét még csak a hentesnél láttam:)
Disznóból vese-velővel,szalontüdő, rántottvelő, velős-máj.
marhából természetesen a pacal a nyerő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!