Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Belsosegek kedveloi . Miket...

Belsosegek kedveloi . Miket szoktatok fozni belsoségekbol?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a kacsa sziv ,kacsa zuza, kacsa máj

csibe sziv ,csibe zuza, csibe maj

pulyka here

diszno velo ,diszno vese, diszno sziv

Szoval minden érdekelne. Ha van valami tuti receptetek nagyon nagyon megkoszonném. :)


2013. márc. 21. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:

kacsa zuza -zuza pöri ,tarhonyás hús ,

Kacsa sziv + kacsa zuza pörkölt tarhonyyás hús

Kacsa máj godolom a pecsenye máj : resztelt máj ,töltelékbe , vagy kacsa zsirba lesütöm és hidegen reggelire .

A csirke belsőségekböl ugyan ezt -


Velő : velővel töltött rántott palacsinta ,rántott velő , pritott velő májal ,

2013. márc. 21. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak csirkemájat szoktam venni. Ezeket készítem belőle:

rántott csirkemáj,göngyölt máj, pörkölt.

2013. márc. 21. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Baromfiaknak szíve, zuzája pörköltnek, a máj resztelve, vagy rántva, de sokszor pástétom lesz belőle.amikor kakast főzünk, a kakastöke is belekerül levesbe, pörköltbe, de pulykáét még csak a hentesnél láttam:)

Disznóból vese-velővel,szalontüdő, rántottvelő, velős-máj.

marhából természetesen a pacal a nyerő.

2013. márc. 21. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!