Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van egy sertés karajom, és...

Van egy sertés karajom, és nemtudok vele mit kezdeni?

Figyelt kérdés
Édesanyám kirakott nekem egy darab sertés karajt, hogy holnap főzzek belőle magamnak, amit akarok. Tudna valaki segíteni, hogy mit lehet ebből csinálni a rántott húson kívül? Nem muszáj konkrét recept, csak mégis valami, hogy merre induljak el ezzel a karajjal? Majd rákeresek google-ben, csak valami ötletre lenne szükségem.Köszönöm!
2009. szept. 16. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi abból szoktunk gyrost csinálni:) Imádom:)
2009. szept. 17. 09:01
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Ha nincs tapasztalatod tepsiben sütéssel, vigyázz mert odaég!

Szerintem egyszerűbb lenne így: Szeletekre vágni, megforgatod lisztben, serpenyőben forró olajban hirtelen átsütöd (mintha kirántanád, de most csak kb. 1 percig hagyd az olajban - ezt azért mert ahogy írták előttem úgyis száraz, s hogy a szaftja a húsban maradjon), majd kis olajat önts át egy másik edénybe, rakd bele a húsokat, öntsd fel vízzel, fűszerezd, főzd kb 1 órán át. Néha keverd át lentről, vigyázz le ne főjjön a víz róla, mert odaég. Töröttkrumplival feledhetetlen íz - meglátod!!!

2009. szept. 17. 09:06
 13/14 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a kommenteket.

eddig gondba voltam a főzéssel, de kedvet kaptam itt a sok finomságot olvasva. a közeljövőben sokszor kell majd magamnak ebédet csinálnom, és garantáltam kifogom próbálni az ötleteiteket, mert sok finomságot írtatok. kezdetnek a 09.06-os ötlete a legmegfelelőbb. hozzá is kezdek hamarosan. mindenkinek köszi mégegyszer :)

2009. szept. 17. 10:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Na hogy sikerült, és ízlett?
2009. szept. 18. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!