Van egy sertés karajom, és nemtudok vele mit kezdeni?
Ha nincs tapasztalatod tepsiben sütéssel, vigyázz mert odaég!
Szerintem egyszerűbb lenne így: Szeletekre vágni, megforgatod lisztben, serpenyőben forró olajban hirtelen átsütöd (mintha kirántanád, de most csak kb. 1 percig hagyd az olajban - ezt azért mert ahogy írták előttem úgyis száraz, s hogy a szaftja a húsban maradjon), majd kis olajat önts át egy másik edénybe, rakd bele a húsokat, öntsd fel vízzel, fűszerezd, főzd kb 1 órán át. Néha keverd át lentről, vigyázz le ne főjjön a víz róla, mert odaég. Töröttkrumplival feledhetetlen íz - meglátod!!!
köszönöm mindenkinek a kommenteket.
eddig gondba voltam a főzéssel, de kedvet kaptam itt a sok finomságot olvasva. a közeljövőben sokszor kell majd magamnak ebédet csinálnom, és garantáltam kifogom próbálni az ötleteiteket, mert sok finomságot írtatok. kezdetnek a 09.06-os ötlete a legmegfelelőbb. hozzá is kezdek hamarosan. mindenkinek köszi mégegyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!