Milyen ízű a kínai kel?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 23:07
1/9 anonim válasza:
saláta íze van. Csak mondjuk nekem a kínai kel finomabb, mint a saláta.
2/9 anonim válasza:
Finom! Nyersen esszük, szendvicshez, vagy csak úgy, mint a nyuszik.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem nyúlhatok mellé, ha szeretem a "sima" salátát :) Köszi!
2013. márc. 18. 23:38
4/9 anonim válasza:
Sokszorosan gyengébb mint a magyar kelkáposzta. Salátáknak elkészítve viszont nagyon finom.
5/9 anonim válasza:
Tényleg lehet enni a kínai kelt nyersen? És nem puffaszt nagyon?
6/9 anonim válasza:
nem nem puffaszt egyáltalán. semmi köze a káposztafélékhez.legtöbbször én is csíkokra vágra cukros-ecetes salétalében szoktam készíteni, új,-vagy póréhagymával. előnye, hogy még másnap is ropogós nem "döglik" meg, mint a fejessaláta.
Amikor fogyóztam, megpároltam, kis köménnyel és köretként ettem csirkemellhez. így is nagyon finom volt.
7/9 anonim válasza:
Főzni valóban nem túl szerencsés. Hideg salátába csíkokra vágva nyersen viszont tökéletes "legelni való". :))))
8/9 anonim válasza:
Kicsit kesernyés íze van,de nagyon finom.Én szezám magosan szeretem,a jég salátához hasonlít az íze de szerintem a kínai kelnek erősebb az íze mint a sima salátának.legelőnyösebb ha hideg salátát csinálsz belőle igazi inyenc csemege,különleges íze van :-)
9/9 anonim válasza:
Nyersen a sima mezei káposztára hasonlít leginkább az íze, csak enyhébb. Főzve/sütve még nem kóstoltam, de biztosan úgy is finom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!