Lenne receptetek ebédre?
Csirke combot csirkeszárnyat füszerezd be vegyél vegyes gombát / A húst úgy tedd a tepsibe hogy közéjük sorba rakd a gombát : A gombát csak sózd a füszereket majd át veszi a húsról . Alufólia alatt süsd amig megpuhul : Ha puha akkor vedd le a fóliát : Tejfölt vagy joghurtot keverj el 1 tojás sárgájával kevés petrezselyemmel,és fokhagymával : Öntsd a gombára és a húsra süsd jól össze .
Ha van sajtod akkor azt is tehetsz reszelve a tejfölbe . füstölt sajttal nagyon finom..
Rizs megy mellé .. A vegyes gombát aboltokban fogsz kapni kis dobozokban van 3-4 féle van benne.
A húst bármilyen csirke füszer keverékkel füszerezheted .
Gulyásleves, utána túrós tészta.
Leves: tedd fel a husit ugyanúgy, mintha pörköltet akarnál főzni. Amikor a hús félig megfőtt, egy kicsit hígítsd meg a levét, darabolj bele pár szem krumplit, rakj hozzá karikára szelt répát-gyökeret, egy marék apróra vágott petrezselymet.
Amikor ezek is félis megfőttek, akkor (ha kell ismét hígítol a levén), raksz bele vagy fodroskocka tésztát, vagy lebbencs tésztát. Van aki csipetkét készít hozzá.
Túróstészta gondolom már nem okoz gondot.
Tortilla (8 db kijön 300 gramm lisztből, 4 evőkanál olajból, egy teáskanál sóból, meg fél csomag sütőporból, plusz 2-3 dl vízből).
Ebbe jégsaláta-uborka-paradicsom, vagy egyéb zöldségek kombinációját teheted. Csirkemellet pedig kis darabokra vágva, jól megfűszerezve megsütöd serpenyőben. Hozzá valamilyen öntet (csípős, fokhagymás-joghurtos, szimpla majonéz) való.
Feltekered, és voilá. :)
Most rotyog a gázon. Egyszerű és már most finom. Én karajból csinálom, mert nincs itthon marhahús.
köszönöm az ötleteket!
végül az első válaszolójét csináltam meg és fantasztikusan finom lett.
de annyi remek receptet kaptam,hogy mindenképp megcsiálom egyszer őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!