A mostani fiatal lanyok szeretnek-e/szoktak-e fozni/sutni?
Sok mindenki azt meseli h a fiatal leanyok nem igazan tudnak fozni meg sutni, s jobban megveszik az uzletbol a kajat s azt eszik meg.
Valajaban igy van ez?
Általánosságban nem, sőt úgy látom, néhányan még büszkék is rá. Legalábbis a "kortársaimon" ezt látom sajnos.
Mondjuk én imádok, már-már fanatikusan, gasztroblogom is van:)
L/16
én szeretek, szoktam is, sütni sűrűbben, tortákat is csináltam már.
alig várom, hogy legyen egy igazi párom, akinek finomakat süthetek-főzhetek.:)
22L
Megadatott az a lehetőség, hogy egy ötcsillagos szálloda konyháján dolgozhatok, igaz csak kisegítőként.
Rengeteget tanultam, szerintem már jól főzök, ha lesz egy "haspók" párom, nagyon jól fog járni velem.
Szeretek főzni és sütni, nem vagyok profi, de mindig azt mondják, hogy jó lett :) ötmillió edényt használok fel, szóval van mit mosogatnom főzőcske után, mert mindenhez más-más edényt használok, rájövök, hogy kicsi az edény, átteszem nagyobba, aztán a robotgéphez más edény kell, abba átteszem, szóval a technikán van még mit csiszolni, de sosem ég oda semmi, kiismerem magam a konyhákban, és ha elmondják, hogy hogyan kell csinálni, vagy megnézem a szakácskönyvben a receptet, akkor megy a dolog :)
Hamarosan külön költözöm a családtól párommal, de nem aggódok, hogy nekem kell majd sütnöm és főznöm, mert nem vagyok egy elveszett ember, és páromnak bármikor bármilyen kaját megcsinálnék :) Neki szeretek a legjobban kaját csinálni, mindig örül neki, bármi krumplis dolgot befal, sütiről nem is beszélve :) Olyan hálás fajta, de a családomnak nem szeretek főzni, mert csak anyum hajlandó, többiek még egy szendvicset sem képesek megcsinálni, és nem szeretem, amikor 3 órán keresztül vacakolok egy óriási tepsi rakott krumplival, és negyed óra múlva semmi sincs már belőle, mert csak jönek, mint a hajléktalanok és falnak, mert finom, nem számít, hogy már majd kipukkadnak. Szóval itthon ritkán főzök, de alig várom már, hogy az új lakásunkban páromnak csinálhassak finom kajákat :)
Nem értem, hogy néhányan hogyan képesek kész ételeken élni. Főtt kaja nélkül kinyiffanok :P Ezért meg nem mennék el egy héten 3x étterembe, vagy nem rendelek kaját drága pénzért. Kizárt! Nem is értem...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!