Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A mostani fiatal lanyok...

A mostani fiatal lanyok szeretnek-e/szoktak-e fozni/sutni?

Figyelt kérdés

Sok mindenki azt meseli h a fiatal leanyok nem igazan tudnak fozni meg sutni, s jobban megveszik az uzletbol a kajat s azt eszik meg.

Valajaban igy van ez?

2009. szept. 15. 20:31
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
100%
Én is szeretek sütni-főzni.Engem megnyugtat.(eddig nem volt rá panasz)20/L
2009. szept. 15. 20:54
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
8 éves korom óta, mióta anyu meghalt. Szeretek, szoktam is, tudok is.
2009. szept. 15. 20:55
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nemsokára 25 leszek, mikor kicsi voltam, akkor én paníroztam a rántott húst, és tekertem a tésztagépet, meg a csigatésztát, később voltak kihagyások, ami a suli miatt volt, amikor ezek lecsökkentek, aztán általános iskolában és középiskolában voltak nagyobb főzőcskézős időszakok, egyszer a hüvelyk ujjamat is elvágtam, amikor senki nem volt itthon, és ömlött belőle a vér, hatalmas kötést raktam rá, de ez nem tartott vissza. Amikor több volt a tanulás és nem volt időm, akkor hanyagoltam a sütést-főzést, de valahogy mindig volt sütős-főzős időszak. Mostanra ott tartok, hogy ha főzök vagy sütök valamit, azt mondják, hogy jobb, mint ahogy anyu készíti, pedig ő nagyon jól süt és főz is, mester a konyhában, pedig neki se ez a szakmája, csak szereti. Van, amit egyedül én tudok elkészíteni a családból.
2009. szept. 15. 20:57
 14/29 anonim ***** válasza:
86%

Általánosságban nem, sőt úgy látom, néhányan még büszkék is rá. Legalábbis a "kortársaimon" ezt látom sajnos.

Mondjuk én imádok, már-már fanatikusan, gasztroblogom is van:)

L/16

2009. szept. 15. 20:57
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Elég rosszul megy még de nagyon szeretnék minél több étel elkészítését megtanulni :) meg sütnii szoval én szeretnék csak még tanulom:D
2009. szept. 15. 20:59
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
15/L(elözö vok)
2009. szept. 15. 21:00
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

én szeretek, szoktam is, sütni sűrűbben, tortákat is csináltam már.

alig várom, hogy legyen egy igazi párom, akinek finomakat süthetek-főzhetek.:)

22L

2009. szept. 15. 21:02
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Megadatott az a lehetőség, hogy egy ötcsillagos szálloda konyháján dolgozhatok, igaz csak kisegítőként.

Rengeteget tanultam, szerintem már jól főzök, ha lesz egy "haspók" párom, nagyon jól fog járni velem.

2009. szept. 15. 21:09
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül szinte soha nem kezdek hozzá, de anyának meg mamának mindig segítek ha alkalmam van rá :) Nagyon szeretek sütit sütni mamánál, anyánál is besegytek sokszor, ha nincs más dolgom. Egyedül tudok csinálni habcsókot meg bundás almát, megtanultam, hogy kell, mert ezek a kedvenceim :) De egy hétre bevallom, nem tudnék magamra főzni/sütni, készételeken élném túl vagy nem ennék főtt ételt x) 15/L
2009. szept. 15. 21:15
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek főzni és sütni, nem vagyok profi, de mindig azt mondják, hogy jó lett :) ötmillió edényt használok fel, szóval van mit mosogatnom főzőcske után, mert mindenhez más-más edényt használok, rájövök, hogy kicsi az edény, átteszem nagyobba, aztán a robotgéphez más edény kell, abba átteszem, szóval a technikán van még mit csiszolni, de sosem ég oda semmi, kiismerem magam a konyhákban, és ha elmondják, hogy hogyan kell csinálni, vagy megnézem a szakácskönyvben a receptet, akkor megy a dolog :)

Hamarosan külön költözöm a családtól párommal, de nem aggódok, hogy nekem kell majd sütnöm és főznöm, mert nem vagyok egy elveszett ember, és páromnak bármikor bármilyen kaját megcsinálnék :) Neki szeretek a legjobban kaját csinálni, mindig örül neki, bármi krumplis dolgot befal, sütiről nem is beszélve :) Olyan hálás fajta, de a családomnak nem szeretek főzni, mert csak anyum hajlandó, többiek még egy szendvicset sem képesek megcsinálni, és nem szeretem, amikor 3 órán keresztül vacakolok egy óriási tepsi rakott krumplival, és negyed óra múlva semmi sincs már belőle, mert csak jönek, mint a hajléktalanok és falnak, mert finom, nem számít, hogy már majd kipukkadnak. Szóval itthon ritkán főzök, de alig várom már, hogy az új lakásunkban páromnak csinálhassak finom kajákat :)

Nem értem, hogy néhányan hogyan képesek kész ételeken élni. Főtt kaja nélkül kinyiffanok :P Ezért meg nem mennék el egy héten 3x étterembe, vagy nem rendelek kaját drága pénzért. Kizárt! Nem is értem...

19/L

2009. szept. 15. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!