Ki szereti a pacalt?
Figyelt kérdés
Illetve hogy álltok a magyar konyhához?2013. márc. 15. 12:55
1/7 anonim válasza:
Szeretem !! Egyik kedvenc kajám !! viszont nem eszem meg bárhol mert elég kényes dolog . vannak helyek ahol igen ,és vannak emberek akik nagyon finomat főznek apukám ,nagyapám a férjem nagybátya:
A magyaros konyhát ételeket nagyon szeretem : de nyitott vagyok más nemzetek konyhájára : szeretem a thai ,kinai , mexikói ,ételeket és a magyar halakat ,tenger gyümölcseit ..
2/7 anonim válasza:
Egyszer ettem.A leve nagyon finom volt,de összességében nem tartozik a kedvenceim közé.
3/7 anonim válasza:
Imádom a pacalt és a magyar konyha ízeit!
4/7 anonim válasza:
Imádom, sőt meg is tudom főzni úgy, hogy mások is megnyalják utána a 10 újjukat.
Persze csak ritkán kap el a hév, hogy nekiálljak pacalt főzni. :))))
5/7 A kérdező kommentje:
MINDENKINEK JÁR A ZÖLDKÉZ!!:)
2013. márc. 15. 16:14
6/7 anonim válasza:
Én szeretem. A magyar ételeket is szeretem, persze van kivétel, pl. a halászlé szagától a hányinger kerülget, pedig a halat amúgy szeretem. De nem pörköltet eszek töltöttkáposztával egész évben, sőt. Ezeket inkább csak ünnepekkor eszem, reformkonyhát vezetek, ritkán eszünk nehéz ételeket. Szeretjük a thai, kínai, olasz, indiai, amerikai, svéd, mexikói, spanyol, szerb, török, görög, stb. ételeket. Nagyon változatosan főzünk, szinte az év minden napján mást eszünk, csak a nagy-nagy kedvencek kerülnek vissza időről-időre a menübe, egyébként mindig újdonságokat próbálunk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!