Ha muffin tésztát sütök tortaformában akkor az össze fog esni?
elegem ebből a ku.rva piskótából, már harmadszorra sütöttem újra a mai nap folyamán (24 tojást felhasználva összesen) mindig összeesett. úgy vagyok vele, hogy inkább sütök muffin tésztát, az nem szokott összeesni muffin sütés közben, viszont nem tudom, hogy összeesne-e tortaformában(lehet, hogy ha több tészta van egy helyen akkor nagyobb a valószínűsége, hogy összeesik?)
szóval..megpróbáljam?összeesne?
(mellesleg amúgy mindent jól csináltam: a sütőajtót nem nyitottam ki egyszer sem, a végén nem egyből a hidegre tettem ki, hanem a sütő ajtaját résnyire nyitva hagytam és fokozatosan hűlt le,a sütőajtót kitámasztottam egy gyufaszállal, a tojásfehérjehab kemény volt..szóval hagyjuk ezt a k.urva piskótát:D)
Én nem rég csináltam igy "piskótát" elöször 180 fokon kezd el sütni majd mikor a teteje láthatóan megsült vedd le 150 fokra és ügy süsd tűprobáig. Ha formába öntöd sokáig sül nagyon. Sziv alakút csináltam és 2 óra alatt lett kész úgy hogy a forma 3/4 ig volt :D
remélem tudtam segíteni.
bár a kérdés elég régi - lehet, h azóta már tudsz piskótát sütni :-)) de azért belinkelem az én szuperjól bevált receptemet!!!!! eddig mindig ezzel a recepttel sütöttem, és óriási lett mindig a tészta.Én mindent teljesen úgy csinálok ahogy mondják( annyi, hogy picit kevesebb sütőport teszek bele, úgy fél zacskóval- és isteni finom, mindenki kérdezgeti, hogy csinálom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!