Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudnátok segiteni ötletekkel?

Tudnátok segiteni ötletekkel?

Figyelt kérdés

Kisfiam első szülinapját töltjük otthon,család,barátok körében.Háznál szeretnénk rendezni az egészet.30-35 emberről lenne szó.Addig jutottam el a szervezésben,hogy marhapörkölt lesz bográcsban.De mi még?Valami salátára gondoltam,hideg tálra...nem tudom.Május végén lenne,tehát az idő már jobb lesz és kint lennénk a kertben.Tudnátok segiteni ötletekkel mégis miket rendeljek.Nem szeretnék főzni,mert évente 2 hetet töltünk otthon azt nem főzéssel szeretném tölteni.100 ezer forintra gondoltam,nem tudom az sok vagy kevés lenne?Elnézést,külföldön nőttem fel,nem ismerem a magyarországi árakat.

Nagyon szépen köszönöm!

2013. márc. 14. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb ötlet lenne hogy ha már egyszer kinn csináljátok, akkor grillezzetek!

Bepácolhatsz csirkemellet, karajt nagyon gyorsan kész van, többféle variáció, többféle íz. Ezenkívül csinálhatsz még grillezett sajtot, gombát, saslik is szóba jöhet (egy fapálcikára felhúzol kis pácolt húsdarabokat + zöldséget tetszés szerint - paradicsom, paprika, cukkini stb). Emellé csinálsz mondjuk kétféle salátát, egy sima zöldsalátát amihez csinálsz joghurtos-kapros öntetet illetve egy kicsit nehezebb salátát, mondjuk majonézes krumplisalátát.

Egyszerű és gyors, mégis rengeteg féle kaját készíthetsz és bőven 100 ezer alatt maradhatsz ezzel a variációval.

Én biztos így csinálnám. :)

2013. márc. 14. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja és ehhez még főzőtudomány sem kell!! :)
2013. márc. 14. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én inkább gulyáslevest csinálnék bográcsban, ahhoz cipót kínálnék, ez laktatóbb

hidegtálnak meg csinálnék fasírtot, stefánia vagdaltot, baconbe tekert csirkemell, franciasaláta, paradicsomsaláta

párázsba lehetne csinálni alufóliában krumplit, gondolom gyerekek is lesznek ők csinálhatnának még a parázson szalonnát, virslit, hagymát, kenyeret is piríthanának

kókuszgolyó, keksz, ropi, fagyi ostyával

2013. márc. 14. 21:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi ötleteket:)

Főzéssel nincs gond,tudok jól,inkább az időt sajnálnám rá nyaralás alatt.Elfelejtettem leirni,hogy a 100ezerben benne lenne az ital,üditő is.Szerintetek kijönne ennyi pénzből?Vagy úgy már kevés?Ne nézzetek le légyszives,teljesen hülye vagyok az otthoni árakhoz:( Családtól meg nem szeretnék kérdezni ilyeneket.

2013. márc. 15. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj azért szerintem itallal együtt is maximum 50 ezer forint.Rendelj fasírtot franciasalátával a marhapörkölt mellé.Bőven elég úgy is lesz torta is gondolom.
2013. márc. 17. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!