Kávészakértők! Melyik fajta kávébab a legideálisabb cappuccinóhoz?
Nem hinném, hogy lenne kifejezetten olyan kávébab, ami a cappuccinóhoz jó. Hiszen az végül is krémes espresso és habosított tej keveréke. Válogass a márkák között, lehet, hogy neked más jön be, mint másnak. Én egy helyen Jamaica Blue Montain kávét ittam, olyan jót azóta sem sehol. De ezt is kedvelem: Starbucks Rwanda Blue Bourbon
Dallmayr és Davidoff a kedvencem egyébként, legtöbbször ezeket iszom.
Szia!
Köszi a hozzászólásod. Lecsekkoltam a Jamaican kávét, hát, 150€ kilója, ez most elmarad :)
Davidoffot ittam korábban, azt én is szerettem, lehet, az lesz.
A mostani kávébabbal az a baj, hogy nem elég erős vagy aromatikus. Kicsit mintha vízízű lenne a kávé mindig, mindegy, milyen kis adagot főzök belőle.
Nem igazán tudom, hogy a kávé mennyiségét tudom-e állítani a masinán, de majd megnézem :)
A többi tippet mindenesetre kipróbálom, a Davidoffnak csak 28€ kilója, az egészen jó.
Egyébként melyik változatát ajánlod leginkább? :)
Viszont ezt a jamaikait ha megjön a fizetésem, egyszer kipróbálom egy kisebb kiszerelésben, mert most nagyon felkeltette az érdeklődésemet :D
Van egy pár recept is az oldalon, a különlegességek közül 1-2-t kipróbáltam, azok ízlettek :) A Rich Aroma és a Café Creme tetszett a legjobban.
Köszi a recepteket, és köszi neked is 4. :)
Így is magam őrlöm, csak sz*r a kávébab, hogy finoman fogalmazzak. A pörkölési idejét megtalálom a csomagoláson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!