Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nálatok a borsó leves piros...

Nálatok a borsó leves piros vagy fehér?

Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 13:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
piros, fehéren undorító. ugyanígy a főzelék is piros.
2013. márc. 11. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/21 anonim ***** válasza:
52%
Piros. És a főzelék is. Nem szeretjük a menzás, tejes-cukros zöldborsót.
2013. márc. 11. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/21 anonim ***** válasza:
Néha ilyen,néha olyan!
2013. márc. 11. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha nincs rajta törtpaprika, attól még nem kötelező a tej-cukor. Lehet azt sós-borsos variációban is főzni.
2013. márc. 11. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/21 doboszoli ***** válasza:
Gyenge paprikás rántással készül, mint minden hasonló leves.
2013. márc. 11. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/21 anonim ***** válasza:
piros
2013. márc. 11. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/21 anonim ***** válasza:
Édesanyám a tökfőzeléket, a spenótot és a sárgarépa főzeléket főzte tejjel-cukorral. Nem is ettem meg egyiket sem addig, amíg saját konyhámban nem főzhettem meg sósan-borsosan ezeket.
2013. márc. 12. 07:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/21 ivilicious ***** válasza:
leves..fehéren? max,ha borsókrémleves lenne,akkor betejszínezném..amúgy paprikásan csinálom
2013. márc. 12. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/21 ivilicious ***** válasza:
de a főzelék fehér :)
2013. márc. 12. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/21 ivilicious ***** válasza:

a főzeléekt meg úgy csinálom,hogy egy fél nagytejföllel,tejjel ,liszttel habarom,

a borsót ,amíg olvad, megsózom egy picit, és sok cukor, később kis delikát is meg bors, és nagyon jó :D

2013. márc. 12. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!