Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen lángosokat ismertek?

Milyen lángosokat ismertek?

Figyelt kérdés
Büfé nyitás előtt állok, ahol lesz lángos is. Szeretném ha színes lenne a lángosok palettája is. Ki milyet evett már, milyet ismer? Szívesen veszem az ötleteket.

2013. márc. 10. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
az én kedvenceim a virslivel sajttal töltött lángos fokhagymás tejföllel meg a tarjával-sajttal töltött.
2013. márc. 10. 13:29
 2/11 SzilKa ***** válasza:
45%
Virslis, káposztás, sajtos-tejfölös, bolognais, sajtos-sonkás-lilahagymás, tejfölös-pirított hagymás, sonkás-sajtos-ananászos (göngyölt), majonézes, fokhagymás... Sorolhatnám :)
2013. márc. 10. 13:36
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Két alapvető lángos van a kemencében sült, és a zsíradékban sült
2013. márc. 10. 14:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezzel én is tisztában vagyok. A kérdés az ízesítésre és a feltétre vonatkozott.
2013. márc. 10. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
már láttam pizzás lángost is, de még nem kóstoltam :D
2013. márc. 10. 14:07
 6/11 anonim ***** válasza:
25%

A különböző töltött lángosokat (sonkával, sajttal, egyéb húsokkal, stb.) büfébe nem ajánlom. ANTSZ szerint ami aznap nem fogy el, zárás után nyugodtan mehet a kuka, kizárólag a "minta" őrzendő a hűtőben, rajta a keltezés. Ha esetleg kiderül, hogy valaki valamilyen komoly gomorrontást kap, és a te lángosodra tippel, az ANTSZ el tudja vinni bevizsgálni.

Erre nagyon figyelj oda! Azon kívül, hogy feltétként, a tetejére miket: tejföl símán, vagy zúzott fokhagymával, esetleg reszelt sajttal, vagy olajban megfuttatott csípős törtpaprikával, stb. stb.

2013. márc. 10. 14:48
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Ez ugyanúgy működik, mint egy étteremben a maradék. Másnap már nem szolgálható fel. Ha olyasmiből sokat készítel (elő), ami este kidobandó, az egész büféskedésed csupa ráfizetés lesz!
2013. márc. 10. 14:50
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az infókat.

Egyértelmű, hogy csak azok jöhetnek szóba amik frissen készülnek és feltétet teszünk rá.

2013. márc. 10. 15:11
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Mi csemegekukoricával is szeretjük. Fokhagymás tejföl, sajt, tetejére pedig a kukorica. :)
2013. márc. 10. 18:19
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

A lángosokra is úgy lehet variálni a feltéteket mint a pizzánál vagy egy szendvicsbe. Szóval azt raksz rá amit csak akarsz.

Lehet magyaros lángos, olaszos lángos, kínais lángos, húsos lángos, sok sajtos lángos, zöldséges lángos, amerikai lángos. Lehet édes lángos arra is kis millió variáció van úgy mint a sósra is! :) :D

2013. márc. 10. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!