Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon kezdő vagyok :D Mit...

Nagyon kezdő vagyok :D Mit lehet ezekből az összetevőkből főzni? (LENT! )

Figyelt kérdés

Krumpli, ketchup, mustár, csibefasírt, hagyma, fűszerek(só, piros paprika, bors)

Úgy akarom h ezeket MINDET felhasználjam :D ha ez lehetséges

Tudom h lehet sült krumplit, fasírttal, meg rá ketchup, de az olyan unalmas..ezt mindet össze kéne mixelni?

Lehet hülye kérdés, ezért BOCSI :D

2013. márc. 4. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
hat a krumplit felkarikazod tepsibe teszed megfuszerezve alufoliaval letakarva.mikor felkesz a krumpli raksz ra hagymakarikat.csibefasirt melle jo szerintem.de a ketchup mustar sajna kimarad.jobbat nem tudok
2013. márc. 4. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hagymáskrumpli csibefasírttal barbecue szósszal (az egyik pikáns receptben mustár is szerepel a ketchup mellett hozzávalóként [link]

És ezzel mindent fel is használtunk. A csibefasírtból sokmindent nem lehet készíteni, az mirelit kaja, elő van sütve. Ha valamilyen más, nyers húst írtál volna, ahhoz sokféle receptet fel tudtam volna sorolni. :)

2013. márc. 4. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

KRUMPLIT főzd meg SÓs vízben , majd törd át krumplinyomón. HAGYMÁt kockázd fel, párold meg egy kevés olajon. Ezeket aztán keverd össze, egy kicsi tejet is tehetsz hozzá, finom krumplipüré lesz belőle.

A FASÍRTOT edd egy kis PIROS PAPRIKÁs MUSTÁRral és egy kis BORSozott KETCHUPpal felváltva.

2013. márc. 4. 21:40
 4/7 anonim válasza:
54%
A hagymat aprora összevagva keves olajon megdinszteled,hozzaadod az összedarabolt krumplit,a füszereket,es keves vizzel felöntöd,majd lassu tüzön puhara fözöd (mint a paprikaskrumplit).A csibefasirtod felkockazod,es legvegül hozzaadod,majd teszel ra kis mustart es ketchupot.
2013. márc. 4. 21:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :))

De az utolsó hozzászóló hogy értette? A dinsztolás után hozzáadom a krumplit, majd az olajos cucchoz adjam a vizet?

A zöld kéz mindenkinek ment :)

2013. márc. 4. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:

ha nem tegnap, hanem ma akarod megcsinálni, csinálhatsz belőle paplanos húst. a csibefasírtot kisütüd. a maradék olajban kisütsz egy karikára vágott, szétszedett lisztbe forgatott hagymát szép aranybarnára.

közben csinálsz egy krumplipürét.a kisült fasírtot egy kicsit kikent tepsibe sorakoztatod, bevonod a krumplipürével és forrő sütőben megpirítod a krumplit.

ha kész erre szórod a megsült hagymakarikákat. még jobb, ha akkor sütöd ki, amikor a krumlpi is már megpirult, így ropogósabb lesz hagyma.

kockákra vágva , kecsappal, mustárral nagyon finom.

2013. márc. 5. 09:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Még nincs elkésve, nem csináltam még meg :)

Köszönöm!

2013. márc. 5. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!