Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajttortát készülök csinálni,...

Sajttortát készülök csinálni, szerintetek melyik natúr krémsajtból kellene?

Figyelt kérdés
New yorki sajttortát szeretnék sütni, de nem tudom pontosan milyen natúr krémsajtot válasszak. Mascarponet nem szeretnék, olvastam, hogy Philadelphia krémsajtból is lehetne. Tudnátok még krémsajt márkákat mondani, ami hasonló?
2013. márc. 3. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Klasszikusan Philadelphiából, esetleg mascarponéból kéne, ha nem akarsz mascarponét használni, akkor vegyél jó minőségű natúr vajkrémet, bár szerintem azzal zsírosabb hatása van, de még ehető.
2013. márc. 3. 23:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha vajkrémet választasz, akkor a "magyar" nevű natúrt ajánlom, bár nem egészen sajt ízű, de finom krémes. esetleg tömlős natúr igazi krémsajttal még kikeverve lenne jóíze. pl Camping, Medve.

A Philadelphia is sajtkrém, szóval szerintem is jó lenne.

2013. márc. 4. 07:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!