Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsintaaaaa! Milyen töltelé...

Palacsintaaaaa! Milyen tölteléket készítsek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Vacsira palacsintát akarok, már megkavartam, de tölteléknek nincs itthon más, mint cukrozott fahéj.

Vagy tejfölbe zúzott fokhagyma? Mit szóltok hozzá?

Esetleg kavarjak tartármártást? Szerintetek jó lesz?

Ti mit tennétek?

2013. márc. 3. 14:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Ha van mákod és narancsod, akkor a cukrozott mákhoz keverjél egy kis narancslét, úgy tegyed palacsintába. Ha van otthon mazsola, az is jó bele.
2013. márc. 3. 15:22
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Lekvár? Ne mondd, hogy otthon nem tartotok lekvárt! :D
2013. márc. 3. 15:46
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget!

A narancsleves mák jó ötlet, de már narancslé nélkül lapul a mák a palacsintában!

A velővel töltött, rántott palacsinta: szóval biztosan finom, csak ... a velőn nem fogunk összeveszni, azt meghagyom szívesen annak, aki szereti! :))))

Egyébként tejet, túrót, sajtot és lekvárt csak olyankor vásárolok, ha tudom előre, hogy szükségem lesz rá. A tejet megvettem, mert tudtam, hogy palacsintát sütök, de a töltelék-része eszembe sem jutott (úgy látszik öregszem!)

Egyébként már közel 20 éve magam miatt nem sütök, ha ráéhezek pár falat sütire, veszek 1-2 szeletet valamelyik maszek cukiban. Sok a plusz kiló rajtam, és egyedül képes lennék 2 nap alatt befalni egy egész tepsi sütit. :))))

Majd vacsi után írom, milyen lett a tartáros pali!

Szerintem a mákossal nem lesz gond, a tartárosra kíváncsi vagyok!

2013. márc. 3. 15:57
 14/15 A kérdező kommentje:

szóval a tartár bement a hűtőbe, (nagyon pikáns!) a mákos palacsinta az fincsi lett.

Egyébként nem tudom, ki az, aki még mindig azzal szórakozik, hogy lefelé pontozgat!

Én mindenkinek adom, adtam a zöld-pacsit!

2013. márc. 3. 16:55
 15/15 anonim ***** válasza:
57%
Egészségedre!!
2013. márc. 3. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!