Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Finom a szarvaskolbász?

Finom a szarvaskolbász?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Most lúhús a trendi egész Európában :P
2013. márc. 1. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem annyira nem ízlett, túl száraz meg olyan furi, sima disznókolbász szerintem jobb.
2013. márc. 1. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem jobban ízlett mint a disznó:)

Jó kis házit kaptunk múlt hónapban 6 szálat hamar elpusztítottuk nagyon finoman volt elkészítve.

Én ajánlom!

2013. márc. 1. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:
100%
Jól fűszerezve, füstölve, érlelve, szinte mindegy milyen húsból készül.
2013. márc. 1. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Őzhúst kevert a nagypapa egyharmadrész disznólapockával, isteni kolbász lett belőle.
2013. márc. 4. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 doboszoli ***** válasza:

Januárban készítettem egy ma is aktívan vadászó barátomnak.

Ha valaki erre szánná magát, egy jó tanács:

Az alaposan lehártyázott,inaktól megtisztított szarvashúst, olyan 60-40 arányban keverje kemény disznó szalonnával,(toka, kemény hasa, háta) egyébként az eredmény olyan lesz, mint a fűrészpor.

2013. márc. 5. 06:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!