Finom a szarvaskolbász?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 11:31
1/6 anonim válasza:
Most lúhús a trendi egész Európában :P
2/6 anonim válasza:
Nekem annyira nem ízlett, túl száraz meg olyan furi, sima disznókolbász szerintem jobb.
3/6 anonim válasza:
Nekem jobban ízlett mint a disznó:)
Jó kis házit kaptunk múlt hónapban 6 szálat hamar elpusztítottuk nagyon finoman volt elkészítve.
Én ajánlom!
4/6 doboszoli válasza:
Jól fűszerezve, füstölve, érlelve, szinte mindegy milyen húsból készül.
5/6 anonim válasza:
Őzhúst kevert a nagypapa egyharmadrész disznólapockával, isteni kolbász lett belőle.
6/6 doboszoli válasza:
Januárban készítettem egy ma is aktívan vadászó barátomnak.
Ha valaki erre szánná magát, egy jó tanács:
Az alaposan lehártyázott,inaktól megtisztított szarvashúst, olyan 60-40 arányban keverje kemény disznó szalonnával,(toka, kemény hasa, háta) egyébként az eredmény olyan lesz, mint a fűrészpor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!