Mitől lesz lágyabb a muffin tészta?
Figyelt kérdés
Amit csinálok, mindig töményebb egy kicsit, de szeretnék máskor olyan lágyabb, "szelősebb" tésztát csinálni. Tipp?2013. febr. 23. 20:29
1/5 anonim válasza:
Natur joghurttal szoktam készíteni
2/5 anonim válasza:
hígabbra csináld, ne keverd túl és mehet még bele egy kis sütőpor
a legtutibb akkor lesz, ha a liszt egy részét rétesliszttel helyettesíted
3/5 A kérdező kommentje:
mennyire legyen híg? :)
egyébként köszönöm a tippeket!
2013. febr. 23. 21:52
4/5 anonim válasza:
ha fele-fele arányban használsz sima-, illetve réteslisztet, attól (mármint a rétestésztától) lazább, levegősebb lesz a muffin szerkezete, de az egészet nem szabad kicserélni rá, mert attól morzsalékos lesz (tapasztalat).
5/5 anonim válasza:
nah, miket írok már? xDD természetesen nem "rétestészta", hanem "rétesliszt", bocsánat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!