Milyen tortát süssünk neki?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen nagyon jó viszony van az alkalmazottak és a főnök között, így szeretnénk meglepni egy kis ajándékkal és tortával. Abban biztos vagyok, hogy nem szereti a fehér-, sem az étcsokit, valamint a túl krémes sütikért sincs oda. Mit ajánlanátok, amit a többség szeret? :)2013. febr. 23. 17:03
1/5 anonim válasza:
gyümölcsös túrótorta
és valamilyen pia
2/5 anonim válasza:
www.nosalty.hu/recept/zserbo-torta
Ennek ugyan van a tetején csoki, de szerintem elhagyható, ha végképp nem szereti az étcsokit sem. Ajándéknak meg egy üveg bor, vagy amit szeret. Ha nem iszik, akkor mondjuk valami szép határidőnapló, vagy toll.
3/5 anonim válasza:
Mákusgubatorta. ritka , érdekes, finom.
4/5 anonim válasza:
mondjuk joghurt tortát:
5/5 anonim válasza:
Én valamilyen gyümölcsös pitét készítenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!