Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készülnek azok a kis...

Vikikecske01 kérdése:

Hogyan készülnek azok a kis cukorvirágok, meg táblácskák a tortákra?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a fondant megszárad és már készen is van, de nekem nem akar megszáradni, volt, hogy 3 napig is kint figyelt egy sütőpapíron de semmi. Egy tortás műsorban hallottam valami gyorsan száradó fondant féléről talán mintha ecet lenne benne, de nem tudom.

2013. febr. 23. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:
2013. febr. 23. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

A virágkészítéshez olyat használnak, amiben kevesebb cukor van, így hamarabb szárad.

[link]

2013. febr. 24. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!