Jó lenne az alábbi menü hétvégére?
Figyelt kérdés
Vendégek jönnek, kb. 13-an leszünk.
Ebédre rizs mexikói zöldségkeverékkel, színes szarvacska tészta.
Sült oldalas, tejszínes gombás csirke. Rántott máj.
Uzsonnára francia saláta, kaszino tojás, fasirt, vagy felvágott.
2013. febr. 20. 15:13
12/14 anonim válasza:
Az én káposzta salátám: A fejes káposztát legyalulom, és jól besózom. Állni hagyom egy pár órát. Félfülre vágom a hagymát, jó sokat, és belekeverem a sós káposztába. Egy magasabb tálba teszem a kifacsart hagymás káposztát, és elkészitem a levét. Vizet forralok l db babérlevéllel, teszek bele jó sok cukrot, és ecetet. Jó édes legyen, és elég savanyú. Ha kóstolás után már jó, azon forrón ráöntöm a káposztára, és hagyom kihülni. Másnap finom. Én a köménymagot nem szeretem. Attól, hogy forrón öntöd rá, nem fog a ropogóssága sérülni, hidd el. A babérlevél csodákat fog tenni.
13/14 A kérdező kommentje:
Kiróbálom ezt a receptet!!!
Mennyi babérlevéllel kell a vízbe, vagyis egy közepes káposztához mennyi víz kell egyàltalán:)
2013. febr. 21. 11:35
14/14 anonim válasza:
Köszi ,hogy leírtad a receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!