Van valaki aki a köménymaglevesbe betétként pánkót süt? (liszt, tojas, tej)
Figyelt kérdés
En ugy szoktam, de valahogy a panko sosem sikerul. Tudtok-e valami praktikat, vagy esetleg pontos leirast adni, hogy hogyan szoktatok kesziteni?mennyi lisztet tejet kell tenni, hogy megfelelelo allagu legyen a massza? koszonom2013. febr. 19. 10:17
1/1 anonim válasza:
Kicsit nyúlós kell maradjon a "massza", ne legyen túl kemény. Kicsit sűrűbb legyen mint a palacsinta tészta, nyúljon amikor szaggatod a levesbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!