Mit csináljak ma vacsorára?
Én vacsira mindig meleg ételt eszek.Soha nem eszek felvágottat, kenyeret és zöldségeket vacsorára. Ez nállam a reggeli.Tudom hogy nem egészséges meg hízlal, de nem vagyok dagi.Napi 5km-t futok. :) Nah mindegy. Mit egyek ma ? egyszerűen kifogytam az ötletekből. Ami van itthon :
tojás, sonka, paprika, tejföl, hagyma, paradicsom, krumpli, kolbász, krumplipüré, rántott hús, fűszerek, virsli,vaj, olaj, cukor, liszt, só........stb.
Nem szeretnék órákig a konyhában főzőcskézni.Gyors, egyszerű , laktató és finom ételt szeretnék csinálni :))))
Ui.: Azt is leírhatod te mit eszel vacsira. :))
sült baconos virsli, sültkrumplival, kecsappal.
zsömi félbevágva,kibelezve, az aljára reszelt sajt, ráütve egy tojás és be a tepsibe!
melegszendvics: (a te alapanyagaiddal elkészítve.) vajazd meg a kenyeret, tegyél rá sonkát, vagy virslit, tojást, hagymát... és kockázz mellé parit, vagy tegyél rá kecsapot.
rántott hagymakarika, fűszeres krumplival.
szerintem én szendvicset fogok enni vacsira, zöldségekkel, kakaóval, vagy teával. :)
remélem tudtam segíteni.
Ha már ott a kész rántott hús + krumpli püré, nekem az is jó lenne. :)))
Gyorsan összedobhatsz egy adag rakott krumplit
Paprikás krumpli
Krumplis-tészta (ott a krumplipüré)
De a krumpli-pürét meggyúrod sóval, borssal, fokhagymával, nyers tojással liszttel, zsemlemorzsába forgatva, kissé meglapítva kisütöd = hamis fasírt, készíthetsz mellé akár egy paradicsom-mártást, akár csak egy adag tartárral is jó
Főzz virslit,
Ennyi mindened van, nem lehet probléma, hogy mi legyen a vacsid, .... a gond ott szokott lenni, ahol szükösen vannak a hozzávalók.
rántotthús krumplipürével, paradicsomsalátával
főtt virsli paradicsommal, krumplipüré
rántotta
tükörtojás
rakottkrumpli
paprikáskrumpli
tojásos kolbászos lecsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!