Igazán kezdő háziasszony receptjei?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok főzni, tényleg csak a legegyszerűbbek mennek, mint a tojásrántotta, meg a krumplipüre, de most albérletbe költöztem, és már kellene a változtatosság -szóval valami más kajarecept. Segítetek kérlek egyszerű ötletekkel, receptekkel?2009. szept. 7. 11:04
1/7 anonim válasza:
Rántani bármit tudsz: sertésszeletet, csirkét, zöldséget, gombát - az máris többféle étel. Megsózod, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatod és forró olajban, forgatva pár perc alatt aranybarnára kisütöd.
2/7 anonim válasza:
Keresd meg a Mindmegette.hu vagy Margit recepjeit.Ott sokfélét találhatsz.
3/7 anonim válasza:
-sajtos-tejfölös tészta
-paprikás krumpli
-krumpli-,borsó főzelék
-tojásos nokedli
-pörkölt
Ezek mind-mind nagyon egyszerűek
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!
Még várok válaszokat :)
2009. szept. 9. 15:31
5/7 anonim válasza:
Vedd meg Monspart Éva főzni jó című szakácskönyvét. Kilenc éves kortól ajánlott. Nem gúnyolódásból, de tényleg jó. Én azzal kezdtem anno, még most is leveszem néha a polcról. Egyszerű kis ételek vannak benne, mindent nagyon jól elmagyaráz, így könnyebb lesz hozzá kezdeni majd máshoz is. Hiába kezdőknek szól a recept, ha mondjuk ott van, hogy rántással besűríted, aztán azt se tudod az meg mi. Ez tényleg eligazít. :)
6/7 anonim válasza:
Főzelékek nagyon egyszerűek.pl: krumpli főzelék, sárgaborsó főzelék,tök főzelék,stb. Vagy pl a krumplis tészta,vagy az egyszerűbb levesek,rántott husok. Ha gondolod privibe leírom a recepteket.
7/7 anonim válasza:
www.fozniakarok.hu ezen az oldalon egy csomó egyszerű recept van a kezdetektől megtenít mindenre,és a legtöbb recept videós,szóval itt mindenképp egyszerűen meg tanulsz főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!