Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor kell hozzáadni az...

Mikor kell hozzáadni az ételszínezéket a fondanthoz?

Figyelt kérdés
Már elkészült tegnap a fondantom, mosta hűtőben van. A tortát csak holnap szeretném elkészíteni, de jó lenne addig is a színeket kikeverni, azaz belekeverni a fondantba. Ezt most adjam hozzá, vagy csak holnap dolgozzam át? Elég keménynek tűnik a fondantom, lehet túlcukroztam. .-(

2013. febr. 14. 08:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!