Hogy kell málna lekvárt csinálni zselésítô és tartósítószer nélkül?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 16:11
1/3 anonim válasza:
Most málnalekvárt ? amúgy a cukor a legjobb tartósító, legalább fele mennyiségű kell, és sűrűre főzni.
3/3 A kérdező kommentje:
Kaptam egy csomó málnalekvárt lefagyasztva és a felét (2kg-ot) be akarok fôzni :)
2013. febr. 13. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!