Hogyan tálaljam a töltött csirke combot a vendégeknek vágjam félbe vagy inkább hagyjam egyben?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom ,hogy illik tálalani ... Nem találtam rá infót ..
Köszönöm ....
2013. febr. 12. 13:57
3/6 anonim válasza:
Én cseles módon vegyesben raknám a tálcára. Hiszen lehet, hogy másodszori szedésnél valakinek már elég lenne egy fél comb is, de az is hülyén jön ki, ha ő kezdi ott elnyiszitelni, mikor esetleg fogalma sincs arról, hogy melyik ponton kell elvágni, hogy guszta is maradjon.
Tehát első szedésre biztosan mindenki kivesz egy egészet, de a másodszori szedéshez aki akar, találjon felesben is.
4/6 anonim válasza:
Én bizony félbevágnám. Lehet repetázni, de marha pipa lennék, ha fél combokat ki kéne dobni.
Szerintem ha nem ilyen békacomb méretű darabok, akkor nyugodtan vágd félbe. Tök gusztán el lehet rendezni egy tálcán.
5/6 doboszoli válasza:
Én egyben sütném, és felezve tálalnám.
6/6 mustafa33 válasza:
Magunknak egyben, vendégeknek egyben sütöm de a felső csontot kiveszem és úgy töltöm. Úgy tálalom, hogy az alsó felét csontal, a felsőt pedig ujnyira felkarikázva. Ezeket teszem a tál közepére, a bunkócskákal pedig körberakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!