Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki tud olyan húsos ételt...

Valaki tud olyan húsos ételt ajánlani amihez nem kell köret?

Figyelt kérdés
Másnap munkahelyre kell az étel csak a másnapos köreteket nem nagyon szerettem
2013. febr. 11. 17:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

lasagne , császár morzsa ,

rakott ételek . karfiol ,kelkáposzta , krumpli ,

Tészták : tejszínes ,bolognai ,stb

2013. febr. 11. 17:07
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Fasírozott hidegen is finom kenyérkével, akár 2 szelet kenyér közé szeletelve is.

De a sült, rántott szeleteket hidegen is lehet vinni. Pl. karaj akár sütve, akár rántva, csak a kenyér-kifli kell hozzá.

2013. febr. 11. 17:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Töltött káposzta :D

Amúgy meg, szerintem a rakott kaják azok pont jók, mert kicsit "összeérnek" az ízek, legalább is, én másnap jobban szeretem az ilyesmi kajákat.

2013. febr. 11. 17:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Töltött paprika paprika nélkül.
2013. febr. 11. 17:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Pirított kenyér közé saláta, hús vagy fasírt, sajt. Továbbá rizottó, bolognai spagetti, milánói makaróni, cézár saláta, brassói apró pecsenye, chilis bab, lasagne, pizza.
2013. febr. 11. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha mikrózni van lehetőséged minden húsos ételt vihetsz magaddal másnap kajálni. csak a krumpli nem finom másnaposan, de pl a rizst jól át lehet alakítani. majonézzel, zöldséggel finom hideg saláta is lehet belőle, vagy sajtos rizsgombócnak is összegyúrhatod, panírozva kisütve , másnap is finom, valami maradék sülthús mellé.

a tésztás, tarhonyás, rizses húsokat, rakottakat is jól lehet melegíteni mikróban.

2013. febr. 11. 18:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Töltött paprika,muszaka,lasagne,fasírt.

Én másnap melóba bármilyen sülthúst...stb szoktam vinni salival,görög-sali vagy vegyes salit csinálok és külön edénykébe viszek joghurtos öntete hozzá.A tésztaételek többsége jó másnap is vagy paprikás krumpli..stb...

2013. febr. 11. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen főzelék finom egy szelet sült, vagy rántotthússal, fasírttal, sült virlivelvagy sültkolbásszal, de van aki pörkölttel is szereti.De, ha unod a húst tükörtojással is finomak.

a főzelékeknek nagyon széles a skálája, kedved szerint válogathatsz.

2013. febr. 11. 18:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

tarhonyáshús

lecsó

bolognai

rizseshús

rakottkrumpli, káposzta, zöldbab, brokkoli

paprikáskrumpli

paradicsomos húsgombóc

töltöttpaprika

székelykáposzta

lecsósszelet kenyérrel

hagymásmáj kenyérrel

sülthusok

2013. febr. 11. 22:53
 10/11 anonim ***** válasza:
A munkahelyi mikrózással csak az a gond, hogy egyrészt nem minden munkahelyen van mikró. Másrészt, ha az étkezés céljára nincs külön helyiség, akkor az iroda, műhely lesz tele olyan vegyes illatú kaja-szaggal, hogy ember legyen a talpán, aki azt szó nélkül kibírja. Tehát ez esetben a főnökök sem igazán díjazzák, hogy ott melegíti, illatosítja minden dolgozó azt a kaját, amit éppen otthonról hoz.
2013. febr. 12. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!