Valaki tud olyan húsos ételt ajánlani amihez nem kell köret?
lasagne , császár morzsa ,
rakott ételek . karfiol ,kelkáposzta , krumpli ,
Tészták : tejszínes ,bolognai ,stb
Fasírozott hidegen is finom kenyérkével, akár 2 szelet kenyér közé szeletelve is.
De a sült, rántott szeleteket hidegen is lehet vinni. Pl. karaj akár sütve, akár rántva, csak a kenyér-kifli kell hozzá.
Töltött káposzta :D
Amúgy meg, szerintem a rakott kaják azok pont jók, mert kicsit "összeérnek" az ízek, legalább is, én másnap jobban szeretem az ilyesmi kajákat.
Ha mikrózni van lehetőséged minden húsos ételt vihetsz magaddal másnap kajálni. csak a krumpli nem finom másnaposan, de pl a rizst jól át lehet alakítani. majonézzel, zöldséggel finom hideg saláta is lehet belőle, vagy sajtos rizsgombócnak is összegyúrhatod, panírozva kisütve , másnap is finom, valami maradék sülthús mellé.
a tésztás, tarhonyás, rizses húsokat, rakottakat is jól lehet melegíteni mikróban.
Töltött paprika,muszaka,lasagne,fasírt.
Én másnap melóba bármilyen sülthúst...stb szoktam vinni salival,görög-sali vagy vegyes salit csinálok és külön edénykébe viszek joghurtos öntete hozzá.A tésztaételek többsége jó másnap is vagy paprikás krumpli..stb...
Bármilyen főzelék finom egy szelet sült, vagy rántotthússal, fasírttal, sült virlivelvagy sültkolbásszal, de van aki pörkölttel is szereti.De, ha unod a húst tükörtojással is finomak.
a főzelékeknek nagyon széles a skálája, kedved szerint válogathatsz.
tarhonyáshús
lecsó
bolognai
rizseshús
rakottkrumpli, káposzta, zöldbab, brokkoli
paprikáskrumpli
paradicsomos húsgombóc
töltöttpaprika
székelykáposzta
lecsósszelet kenyérrel
hagymásmáj kenyérrel
sülthusok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!