Marhaszeleteket hogy kell sütni?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon kezdő vagyok, ha lehet, részletesen írjátok meg! Előre is köszönöm!2008. jún. 5. 08:08
1/1 anonim válasza:
Szia!
Ha van kuktád, abban gyorsabban megvan, ha nincs, akkor serpenyőben. Sózod, borsozod, illetve olyan fűszert raksz még rá, amit akarsz -én szoktam rá szórni karikára vágott nyers vöröshagymát-, és serpenyőben valamilyen zsiradékon fedő alatt elkezded párolni. Baromi lassan lesz kész, a marha nagyon nehezen puhul. Nekem a múltkor 4 szelet másfél órán keresztül párolódott. Akkor jó (szerintem), amikor már annyira puha, hogyha beleszúrod a villát, akkor szétomlik a hús.
Ez az én véleményem, én így szeretem, de azért remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!