Hogyan lesz a pizza szép aranybarna színű mint a pizzériákban?
Figyelt kérdés
Az alapreceptemben nincs hozzá tojás írva egyik ismerősöm javasolta hogy tegyek bele egyet de még így sem az igazi. Van esetleg valami trükkje?2013. febr. 7. 19:05
1/2 anonim válasza:
A magas hőmérséklet, a titka mindennek, míg otthon maximum 250 fokig tudod hevíteni a sütődet addig a pizzakemencében 300-400 fok közt van a hőmérséklet és 2-3 perc a sütési idő.Otthon mire eléri a külseje azt a barna ropogós állapotot a belseje kiszárad.
2/2 anonim válasza:
Úgy bizony!Magas hőmérséklet kell neki.Ha van légkeveréses sütőd akkor jobb a helyzet.Vedd fel maximumra + légkeverés, és vékonytésztás pizzát csinálj.Ja és a tojást inkább hagyd ki.A valódi pizza tészta egyszerű kenyértészta azaz élesztő, víz, só, liszt, csipet cukor és esetleg kevéske olaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!