A strandokon ill. büfékben milyen panírba ill. tésztába mártva sütik a halat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 16:58
1/4 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy palacsintatésztában.
2/4 anonim válasza:
Mi a hekket úgy csináltuk h a halat befűszereztük, aztán simán bapaníroztuk. de a panírba keverünk mindig egy kevés pirospaprikát. Jobb az íze, s a színe is. nyami :-)
3/4 anonim válasza:
Besózva, paprikával kevert lisztbe forgatva sütik a legtöbb helyen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2009. szept. 5. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!