Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha már nem tudsz valamit...

Ha már nem tudsz valamit megenni a tányérodról akkor mit hagysz ott a köretet vagy a húst?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Vegetáriánus lévén a húst :)

Viccet félretéve, azt hagyom ott, ami kevésbé ízlik...bár néha nehéz dönteni :) Általában a köretet és nem a főételt.

2013. febr. 4. 12:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is a húst próbálom előbb megenni, inkább a köret maradjon meg.
2013. febr. 4. 12:21
 3/11 anonim ***** válasza:

Otthon is, vendéglőben is simán otthagyok akár két falatot is - legyen az hús, vagy köret - ha már nem megy le, vagyis nem esne jól.

Ha már jóllaktam jobbra teszem a kést villát és finíto, én befejeztem.

2013. febr. 4. 12:23
 4/11 anonim ***** válasza:
A köretet.
2013. febr. 4. 12:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

köretet.

húst nem szeretek kidobni,inkább ha nem túl fűszeres és nem szárnyas odaadom kutyusnak,vagy ha páromnak jó az étvágya megeszi ő még az én maradékomat is,változó.

De volt olyan is hogy vacsira megettük ha nagyon sok lett,aztán csináltam még hozzá köretet.

2013. febr. 4. 12:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A köretet hagyom ott. Az hizlalóbb mint a hús és olcsóbb is. A hús drága, finom és egészséges, azt mindenképp megeszem.
2013. febr. 4. 12:46
 7/11 Robi.88. ***** válasza:

az embernek nem véletlen van szemfoga:)

Koret maradjon meg inkabb!! :)

2013. febr. 4. 12:51
 8/11 anonim ***** válasza:
65%

Semmit nem hagyok a tányéron!

1-2 falatot már meg tudsz enni, ha a többit megetted.

Ha pedig annál több a maradék, akkor átmegy kistányérba, kislábasba, és azt kapod vacsorára is.

Erre tanítottak a szüleink. Kaját nem dobunk ki!

2013. febr. 4. 14:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Most, hogy kollégista vagyok, kizárt, hogy bármit is otthagyjak/kidobjak. De mikor otthon vagyok, akkor is utálok ételt kidobni. Ha nem bírom egyszerre megenni, akkor megeszem később. Étteremben meg inkább magamba tömöm, max aznap már nem eszek többet.
2013. febr. 4. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy olyan dilim, hogy inkább a húst eszem meg. Persze ha nem otthon vagyok. Otthon tök mindegy, a maradékot hozzáteszem a vacsorához.
2013. febr. 4. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!