Ha életetek végéig már csak egyféle kaját ehetnétek akkor mi lenne az?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 15:12
3/29 anonim válasza:
Cigánypecsenye! Tarjából, jó fokhagymásan, sült szalonnával, köretnek meg hasábburgonyával. Innivalónak meg Coca-Cola! :)
És Boldogan halnék meg! :) :D
4/29 anonim válasza:
Állítólag a középkorban ez egyfajta kivégzési módszer volt. Az embert nem bántották, sőt a kedvenc ételét adták neki. De csak azt. Volt, aki néhány hetet is kibírt.
Én talán tojásos lecsóval bírnám a legtovább, s bármiféle olyan hússal a legrövidebb ideig, amelyik nem röfögött vagy bőgött életében. Minden más állat nálam az ehetetlen kategória.
5/29 anonim válasza:
Rakott vegyeszöldség. Ebben van gabona (zsemlemorzsa, rizs), többfajta zöldség, hús, tejföl. Szerintem egészen sokáig ellennék vele, legfeljebb hol ezt, hol azt a részét enném csak meg.
6/29 anonim válasza:
Csaknem mindegy, mert akkora haspók vagyok, hogy már a gondolattól is meghalnék.
7/29 anonim válasza:
„hol ezt, hol azt a részét enném csak meg”
Jó trükk!
Akkor az én kedvencem a dinnye-szőlő-narancs-rántotthús-lecsó-mákostészta-sör-bor-pálinka-sültkrumpli-blablabla
:-)
9/29 A kérdező kommentje:
Szerintem én a babgúlyás mellett voksolnék:)
2013. jan. 26. 15:50
10/29 anonim válasza:
sima kenyér
vannak, voltak, akiknek tényleg csak ez jutott, és élnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!