Mit csináljak hogy a piskótatésztám egyenletesen süljön meg ne legyen hepehupás? Légkeveréssel vagy alsó-felső sütéssel kell sütni?
Minden keppen legkeveressel es kozepre rakd soha ne felulre vagy alulra.
egyebkent nagyon sok függ a tesztatol:
Hozzávalók:
8 db tojás
8 nagy kanál kristálycukor
8 nagy kanál liszt
fél csomag sütőpor
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk. A 8 tojásfehérjét felverjük kemény habbá.
A felvert fehérjébe belekeverjük a 8 nagy kanál kristálycukrot, és továbbverjük vele. Majd belekeverjük a 8 tojássárgáját, ezzel is tovább verjük.
Legvégül beletesszük kanalanként a 8 nagy kanál lisztet, és eldolgozzuk.
Kimargarinozott és kilisztezett tepsibe, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük. Berakjuk az előmelegített sütőbe ( villanytűzhelynél ez kb. 150-160 fok, de ezt igazából mindenki maga tudja kitapasztalni). Akkor van kész, ha beleszúrunk hústűt vagy fogpiszkálót, és nem ragad semmi rá!
Jó étvágyat hozzá!
Megjegyzés:
A hagyományos piskóta pont fordítva történik, ott a tojássárgájával kezdődik. De ez a fajta megoldás sokkal egyszerűbb, bármennyire is hihetetlen. Amikor megtanultam ezt, el sem akartam hinni, hogy ilyen egyszerű! Nem lehet elrontani! Finom, puha, eddig mindenkinek borzalmasan izlett. Bárki meg tudja csinálni, ELRONTHATATLAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!