Hogy készítitek el a rántott halat (fagyasztottat), hogy ne jöjjön le a bundája?
2009. szept. 1. 13:41
1/8 anonim válasza:
Nem szabad kiengedni! A fagyasztott halat forró olajba kell beletenni.
2/8 anonim válasza:
Én pont hogy kiengedem előtte,mert akkor nem jön le a bunda.
3/8 anonim válasza:
Én is kiengedem,és forró olajban sütöm.Holnapra ez jó ötlet:)
4/8 anonim válasza:
én se engedem ki. úgy látszik , akkor ez csak szerencse kérdése, vagy paníré?:)
5/8 A kérdező kommentje:
2:2. Akkor most kiengedjem, vagy ne?
2009. szept. 1. 14:50
6/8 anonim válasza:
A felét engedd ki, a másik felét meg ne.
7/8 anonim válasza:
Én kiengedem és még utána ráteszem egy törlőre,ami jól beszívja a nedvességet(nem papírtörlőre, mert az ráragad!). Ki kell engedni, mert ha fagyosan teszed bele az olajba, illetve panírozod be, akkor a hirtelen forróságtól elkezd levet engedni és a bunda lecsúszik róla, az olaj meg kifröcsög!
Amit eleve úgy veszel, hogy be van panírozva, azt persze nem kell!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 1. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!