Nincs ilyen hogy savas vagy lúgos élelmiszer! Egy ostoba hozzá nem értő kitaláció! Nincs szervezet elsavasodás! Ha a szervezet nem tudná 0,5pH- belül tartani meghalna az illető!Hallottál a citrát-körről? A sejtélet alapja!
Vegyész
A testünk pufferolt. Halálosan utolsó szempont az életben, hogy a mák savas vagy lúgos :)
Amennyiben ez számítana.. úgy hullanának az emberek. Bár hullanak, csak mástól.
Én az egészség keresésének nyomában inkább a gabona, keményítő, tejtermék fogyasztást vizsgálnám ki jobban, nem "lúgos vagy savas" irányban keresgélnék :)
Ahogy a második jól írja az emberi szervezet pufferolja magát, vagyis kiegyenlíti a sav-bázis arányt!
Vegyész
Nekem tele van a hócipőm a méregtelenítő ajánlatokkal...
Nem vagyok én tele méreggel, normálisan étkezem, has mérgezett lennék csak észrevenném!
ha valaki mégis nekiáll méregtelenítő kúrát csinálni és hat, mint mondja, akkor azért mert hisz benne.
Én így gondolom...
A hagyomány miatt.
Nem mehetek 35-36% fölé.
A divatok megkérdőjelezése ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!