Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol rontottuk el a sajtostallért?

Hol rontottuk el a sajtostallért?

Figyelt kérdés
Gyúrtunk tésztát 70 dkg liszt, 30 dkg margarin, 30 dkg sajt, 2 tojás, 1 doboz tejföl, só, köménymag és 1 sütőpor felhasználásával. Elkezdtük sütni gázon a tallérsütőben és leragadt meg odatapadt, pedig beolajoztuk a lapját. Ami pedig mégis kisült valahogy nem olyan lett, mint ahogy akartuk szóval nem jó... Mit rontottunk el?
2009. aug. 31. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy nem volt elég olajos,vagy az első adag előtt nem melegítetted fel eléggé mindkét oldalát.Azt nem írtad,hogy mi nem volt olyan jó,ahogy gondoltad.A recept jónak tűnik.
2009. aug. 31. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem volt olyan fogra való "denti", ahogy beleharapsz és épp olyan se puha, se kemény. Rögtön olyan volt, mint a bolti :-(
2009. aug. 31. 20:59

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!