Milyen másodikat készíthetnék gombából és krumpliból?
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 14:43
2/8 anonim válasza:
Félig megfőzöd a krumplit, meghámozod, a közepét kicsit kivájod, hogy egy kis gödör keletkezzen. Hagymát, fokhagymát pirítasz, rádobod a felszeletelt gombát, fűszerezed sóval, borssal, ha elfőtt a leve, beleteszed a kivájt krumplit. A félig főzött, félbevágott krumplikat fékonyan olajozott tepsibe teszed, a gödrökbe belerakod a gombás-krumplis masszát, a tetejére tehetsz tejfölt, sajtot (akár mindkettőt), be a sütőbe és pár perc alatt készre sütöd.
3/8 anonim válasza:
Tejfölös gombapaprikás, főtt/pirított burgonyával.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Máris éhes vagyok! :-)
Mostanában elterveztem, hogy több gombás ételt fogok készíteni, ezért amiket leírtatok, sorba el fogom készíteni!:-)Első körben megpróbálom amit a második válaszoló írt....
2013. jan. 18. 15:21
6/8 anonim válasza:
Gombafasírt vajas krumplipürével is nagyon finom.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek is, de finom lehet a vadasgomba is, és még a gombafasírtot sem próbáltam eddig!De jóóóó!!Köszönöm!!!
2013. jan. 19. 07:27
8/8 anonim válasza:
Még szóba jöhet a gombás-szalonnás-hagymás-tejfölös rakottkrumpli is:)nálunk a gomba örök "tartozék",mert nagyon sokmindenre használható. szeletekben fagyasztom is, és ugyanúgy használható mindenre, mint a friss. letörhető belőle annyi, amennyi éppen kell.Pizzafeltétnek is használom.
ha valamelyik receptje, konkrétan érdekelne, szívesen leírom.(vadas, fasírt, rakott ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!