Kalács tetejét meg lehet kenni csak tojás fehérjével, vagy mindenképp sárgája kell?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 09:33
1/9 anonim válasza:
A fehérje is jó, pláne, egy csöpp tejföllel vagy tejjel felvered. szép piros lesz. sosem használok sárgáját, csak maradék fehérjét.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Ez egy tejmentes kalács lesz, úgyhogy a tej/tejföl kizárva, de gondolom anélkül is jó lesz.
Én eddig csak sárgájával csináltam, és mindig szép fényes és barna lett, de most van egy fölös fehérjém, gondoltam elhasználnám.
2013. jan. 17. 09:40
4/9 A kérdező kommentje:
Próba cseresznye. :o)
Amúgy bevállalós vagyok, megcsináltam volna mindenképp, ha csak valaki azt nem írja, hogy ezzel elszúrom az egészet. :D
Már dagad a javából...
2013. jan. 17. 09:43
5/9 anonim válasza:
Nem fogod elszúrni, kend csak be vele nyugodtan! :))))
6/9 A kérdező kommentje:
Be is fogom, már több mint duplájára kelt, meg kéne fonni, csak előbb babát altatok... :D
2013. jan. 17. 10:14
7/9 anonim válasza:
Tojásfehérjével is meg lehet kenni, igen! :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Szép lett és finom! :o)
Ezen túl krumplis pogi tetejére is azt teszek majd, ha úgy jön ki...
2013. jan. 17. 14:23
9/9 anonim válasza:
Mi is néha így, néha úgy kenjük. Néha tojásfehérjével, néha tojássárgájával kenjük meg a sütik, stb-k tetejét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!