Mindenképp kell a krumlis pogácsa tésztájába tojás? A receptem csak a hozzávalókat tartalmazza, a elkészítését nem. Lehet, hogy az 1 tojás a kenéshez kell?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 12:25
2/15 A kérdező kommentje:
60 dkg liszt, 30 dkg főtt krumpli (hidegen), 15 dkg zsír, 1 egész tojás, só, 1 doboz tejföl, 3 dkg élesztő (futtatva)...
1-2 órát pihentetni.
2012. máj. 18. 12:31
3/15 anonim válasza:
akkor te vagy az élesztős futtatós kommentelő is?:) nem baj, csak pont láttam.
szerintem a tésztába kell!
első pogácsa?;)
5/15 A kérdező kommentje:
Én biztos, hogy nem, mert most írok először ilyen témában. Ha a tésztába kell, akkor mivel kenem meg, mert csak 1 tojást említ a recept?
2012. máj. 18. 12:38
6/15 anonim válasza:
egy másikkal, ha szeretnéd egyáltalán megkenni:)
nekem a recept alapján egyértelmű, hogy bele kell keverni
de nézz meg esetleg más recepteket, de azt hiszem, ha enélkül megcsinálod, látni fogod a tésztán, hogy kell az a tojás "lazítani"
7/15 anonim válasza:
várj, ez melyik krumplis pogi? amit ki kell sütni olajban? mert ez egy elég kelt tésztás recept.
mert azt meg nem is kell kenegetni!
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Alice, azt hiszem megpróbálom nélküle, de most már megyek, mert megkelt az élesztő. Majd beszámolok az eredményről :)
2012. máj. 18. 12:42
9/15 anonim válasza:
btw ártani nem fogsz. de meglátod, mi lesz!
10/15 A kérdező kommentje:
Nem olajban, hanem sütőben sütős. Ja és a hőfok sincs megemlítve.
2012. máj. 18. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!