Mindenképp kell a krumlis pogácsa tésztájába tojás? A receptem csak a hozzávalókat tartalmazza, a elkészítését nem. Lehet, hogy az 1 tojás a kenéshez kell?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 12:25
11/15 anonim válasza:
rakd 200-ra, meglátod, hogy reagál
sajnos a sütés főzéshez kell egy kis kreativitás, de viszonylag nehezen tudod elrontani, ne aggódj!
csak figyeld folyamatosan
12/15 A kérdező kommentje:
OK! Nagyon köszönöm még1x!
2012. máj. 18. 12:47
13/15 anonim válasza:
a sárgája is elég bele, a fehérjével pedig le lehet kenni.
de, ha belegyúrtad , és nincs több tojásod, egy kis tejjel vagy tejföllel is le lehet kenni, akkor is szép színe lesz.
14/15 anonim válasza:
a tésztába kell a tojás
és olajjal szoktam a krumplis pogácsát megkenni sütés előtt
15/15 A kérdező kommentje:
Szóval tegnap már késő volt, meg be is lakmároztunk a pogiból, ezért most írom meg, hogy a krumplis pogi tésztájába, ha kellene is bele én nem tettem és teljesen jó lett. A tetejére kentem az 1 tojást, de összekevertem 1 evőkanál tejföllel és úgy kentem a pogik tetejére. Még van belőle 4-5 db és még most is olyan rugalmas, amilyennek szerettem volna, hogy legyen :)
2012. máj. 19. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!