Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van itt nagy torta készítő/dís...

Van itt nagy torta készítő/díszítő?

Figyelt kérdés

Ilyen marcipán virágokat szeretnék csinálni, kiszúró nélkül. Régebben találtam egy oldalt, ahol leírta, hogy hogyan kell elkészíteni, de nem találom. Valaki le tudná nekem írni, hogy hogy csináljam?

[link]

2013. jan. 16. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Sütemény kiszúró nélkül elég nehéz. Csinálsz vastag kartonból egy sablont, és annak mentén kivágod a marcipánt.
2013. jan. 16. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Először egy gombócot formálj és az ujjaddal nyújtogasd ki a virág szirmokat ha egybe akarod, ha külön virág szirmokat akkor annyi kis golyót formálsz és szét lapítod akár tenyérrel amennyi szirom kell és abból rakod ki a virágot.

A rozsát is kis golyóból rakod össze úgy hogy az első szirmot hengerbe hajtod és köré formálod a kis lepényeket,utána az alját levágod és meg áll a rózsa.

ha van gyurmád otthon érdemes azzal kísérletezni.mert a marcipán nem igazán gyúrható sokszor mert szétmegy.

2013. jan. 16. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam, ahogy az első írta, kartonból sablon, hegyes és éles késsel körbevágtam, közepére cukorgyöngy. Elég macerás volt, de jól sikerült.
2013. jan. 17. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!