Van itt nagy torta készítő/díszítő?
Figyelt kérdés
Ilyen marcipán virágokat szeretnék csinálni, kiszúró nélkül. Régebben találtam egy oldalt, ahol leírta, hogy hogyan kell elkészíteni, de nem találom. Valaki le tudná nekem írni, hogy hogy csináljam?
2013. jan. 16. 14:45
1/3 anonim válasza:
Sütemény kiszúró nélkül elég nehéz. Csinálsz vastag kartonból egy sablont, és annak mentén kivágod a marcipánt.
2/3 anonim válasza:
Először egy gombócot formálj és az ujjaddal nyújtogasd ki a virág szirmokat ha egybe akarod, ha külön virág szirmokat akkor annyi kis golyót formálsz és szét lapítod akár tenyérrel amennyi szirom kell és abból rakod ki a virágot.
A rozsát is kis golyóból rakod össze úgy hogy az első szirmot hengerbe hajtod és köré formálod a kis lepényeket,utána az alját levágod és meg áll a rózsa.
ha van gyurmád otthon érdemes azzal kísérletezni.mert a marcipán nem igazán gyúrható sokszor mert szétmegy.
3/3 anonim válasza:
Én úgy csináltam, ahogy az első írta, kartonból sablon, hegyes és éles késsel körbevágtam, közepére cukorgyöngy. Elég macerás volt, de jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!