Lehet kapni mag nélküli eperlekvárt?
Szerintem nem árulnak olyat!
Ha valaki vállalkozna arra, hogy az eperből először kiszedje a magokat, kérdés, hogy annak az árát meg tudnánk-e fizetni?
Ha pedig nem, akkor minek fogjon hozzá bárki, ha úgysem fogja tudni eladni?
Lehet csinálni mag nélkülit, mi szoktunk is. Boltban még sose néztem, hogy van-e. Viszont ha van, sokkal drágább lesz, mint a magos, na meg kérdés, hogy megéri-e a gyártónak.
Az okosoknak: sűrű szűrőn való átpasszírozásról hallottatok már?
Csak valami kapcsán felmerült bennem
Manapság már rengeteg mindent lehet kapni
de most már direkt megnézem a boltban :-)
Ez nem zavarás kérdése, vannak olyanok, akik nem ehetnek semmilyen apró magvas gyümölcsöt - tehát epret, málnát, szedert, stb. Pl. a gyulladásos bélbetegségekben szenvedők. Más kérdés, hogy betartja-e a beteg, vagy sem.
Persze a házi módszer az iparban ilyen formán nem megvalósítható, de erre miért ne találhattak ki egy eljárást? Annyi minden van már, ha az ember belenéz pl. a Gyáróriások című sorozatba, akkor is elámul. Az pedig a jéghegy csúcsa. Persze mint mondtam, biztos el is kérik érte az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!