Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet kapni mag nélküli...

Lehet kapni mag nélküli eperlekvárt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem árulnak olyat!

Ha valaki vállalkozna arra, hogy az eperből először kiszedje a magokat, kérdés, hogy annak az árát meg tudnánk-e fizetni?

Ha pedig nem, akkor minek fogjon hozzá bárki, ha úgysem fogja tudni eladni?

2013. jan. 16. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet kapni. Csak magos eperlekvár van.
2013. jan. 16. 11:52
 3/7 anonim válasza:
100%
Mint ahogyan szemenként csomagolt mák sincs.
2013. jan. 16. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Lehet csinálni mag nélkülit, mi szoktunk is. Boltban még sose néztem, hogy van-e. Viszont ha van, sokkal drágább lesz, mint a magos, na meg kérdés, hogy megéri-e a gyártónak.

Az okosoknak: sűrű szűrőn való átpasszírozásról hallottatok már?

2013. jan. 16. 16:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Csak valami kapcsán felmerült bennem

Manapság már rengeteg mindent lehet kapni

de most már direkt megnézem a boltban :-)

2013. jan. 16. 16:29
 6/7 anonim válasza:
Na de az epermagok olyan aprók és puhák, hogy olyan szűrőn nagyüzemben szerintem eléggé lassan menne a folyamat. Ha csinálnának is, az biztos, hogy többszörösébe kerülne. Amúgy engem egyáltalán nem zavar, pont azért, mert olyan aprók benne a magok.
2013. jan. 16. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez nem zavarás kérdése, vannak olyanok, akik nem ehetnek semmilyen apró magvas gyümölcsöt - tehát epret, málnát, szedert, stb. Pl. a gyulladásos bélbetegségekben szenvedők. Más kérdés, hogy betartja-e a beteg, vagy sem.

Persze a házi módszer az iparban ilyen formán nem megvalósítható, de erre miért ne találhattak ki egy eljárást? Annyi minden van már, ha az ember belenéz pl. a Gyáróriások című sorozatba, akkor is elámul. Az pedig a jéghegy csúcsa. Persze mint mondtam, biztos el is kérik érte az árát.

2013. jan. 16. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!