Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételt készítsek csirkem...

Milyen ételt készítsek csirkemellből az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Vasárnap vagy csak magamnak, vagy velem együtt 3 főnek kell ebédet főznöm, ez még a hét folyamán kiderül. Csirkemell és elég sokféle alapanyag, fűszer van itthon, de holnap megyek vásárolni, ezért tudnom kéne, mit készítsek, kell-e még hozzá valami. A helyzet az, hogy négy étel van, amit már nagyon régen ettem, és a vendégeim is szeretik, de nem tudok közöttük dönteni.

Ti mit ennétek szívesen és hogyan?

1. Gyros csirkemellből, salátával, kétféle szósszal, rizzsel vagy házi pitával

2. Narancsos-mézes csirke salátával, csípős szósz opció, rizzsel.

3. Kínai mézes bundás csirke rizzsel, csípős öntet opció.

4. Köményes csirke narancsöntettel, almával, fűszeres tepsis burgonyával. Itt is opció a csípős.

Melyiket ennétek szívesen, illetve változtatnátok rajta? Más egyéb, kicsit különlegesebb csirkemellből készült ételt is ajánlhattok, legyen több, amiből nem tudok választani :)

A csípős azért opció mindig, mert én pl. imádom, de ha jön a két vendég, ők kevésbé kedvelik, illetve időszakos: van, amikor folyton csak csípőset ennének, máskor nem esik jól nekik. Fogalmam sincs, most milyen időszakukat élik, nekem viszont mindig jöhet a jó csípős :) Ezek közül nekem személy szerint a 4.-hez van a legkevésbé kedvem jelenleg, de a két vendég viszont nagyon szereti, ahogy készítem ezt az ételt.

Ki mire szavaz?

2013. jan. 9. 17:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Végül is a gyros tál mellett döntöttünk, megkérdeztem a két vendéget. Sőt, végül én megyek át hozzájuk, és viszem az alapanyagot, amit együtt elkészítünk (beteg az egyik kutyájuk, nem akarják sokáig egyedül hagyni, viszont örülnének valami társaságnak is. A munkarendjük eltérő még egy hétig, bátyám éjszakás, párja meg délelőtt 10-től este 8-ig van, tehát szinte mindig van valaki a kutyával. Remélhetőleg addig meggyógyul.)
2013. jan. 13. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!