Egy séfnek mit kell tudnia?
Séf=főszakács?
Séf/Főszakács szeretnék lenni.Hol kell tanulnom?Melyik tantárgyak szükségesek?Mennyit keres?Nehéz kitanulni?Tapasztalatok?
Már megkaptad a választ. Olvasd el még egyszer. Szakiskola, szakközépiskola. Kereskedelmi és vendéglátóipari főiskolára is jelentkezhetsz, de nem séfnek.
-----
Konyhafőnök persze lehetsz akár azonnal is, de legfeljebb kifőzdében, gyorsétteremben (nem mekire vagy hasonlóra gondolok, hanem a hagyományosra). De oda is igaz, hogy szervezni és tekintélyt tartani tudni kell.
Igy igaz, ha no vagy akkor sokkal nehezebb dolgod van, oda nem csak szakmailag kell jonak lenned de kituno emberi kvalitasokkal kell rendelkezned hogy tudd iranyitani a szakacsokat. A legtobb no ugyanis ha hatalmat kap elszalad vele a lo es rogton azt hiszi mar mindent lehet, valamint a minosithetetlen hangnem az ami eredmenyre vezet. Ezert sem alljak meg a helyuket. Egy jo konyhai csapatban nincs ego, ahogy a TEAM szoban nincs I ha az angolt vesszuk elo. Oszinten en meg nem is talalkoztam komoly konyhai csapatnal noi seffel, pedig nem ma kezdtem es sok 1 osztalyu helyen megfordultam.
Persze ez nem zar ki semmit, barmi lehet beloled.
Akkor szakiskola kell? Oda nem csak a gyengébbek járnak?
............................................................
Kérlek titeket pontosan mondjatok el mindent.
Ha leérettségiztem utána főiskolára szeretnék menni ahol séfnek tanulok.Van ilyen? Vagy hova kell mennem ?
És ha elvégeztem a főiskolát,utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!