Milyen kaját főztök a leggyakrabban?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 12:06
1/12 anonim válasza:
A baromfihúson kívül:
krumplit, tésztát, babot, káposztát, répát-gyökeret.
Ezekből lehet annyiféle kaját készíteni, hogy minimum 2,5-3 hónapon keresztül nem fogod ugyanazt a kaját enni.
2/12 anonim válasza:
Igyekszek változatosan főzni, de ami viszonylag gyakrabban van, az a tepsiben sült krumpli, felturbózva (paradicsom, hagyma, zöldfűszerek, tojás, virsli, szezámmag, cukkini, padlizsán stb. kombinációival), illetve a gombapörkölt. Leves ritkán főzök, ez ált. csontleves.
3/12 anonim válasza:
Hát ugyan nem én főzök, hanem anyukám vagy a nagymamám, de a legtöbbször máj szokott lenni és rizs.
4/12 anonim válasza:
borsó fözelék
Hús levesek
Rántott húsok
Császár morzsa
Krumpli fözelék
spenót
töltött csirke comb
rántott sajt
bolognai
halászlé
rántott hal
töltött káposzta
tárkonyos ragú leves
gombócok-turó, szilvás , lekváros,
palacsinta
ennyi jutott most eszembe
6/12 anonim válasza:
Jó is a finom kapros-tejfölös tökfőzelék!
Én is gondolkoztam reggel rejta, csak a rántott kelkáposztához nem nagyon passzol! :))))
7/12 anonim válasza:
Japán ételeket. Rizses dolgok, rámen stb.
8/12 anonim válasza:
főzelék
rakott kelkáposzta/kariol
csontleves zöldséggel
9/12 anonim válasza:
levesek
palacsinta, rizsfelfújt, fánk, csiga, rakottkrumpli, bolognai, krumpli vagy rizs sült, töltött csirke, krumplifőzelék, tepsis hús, lecsó
10/12 anonim válasza:
Mi krumplihusit mindenféle változatban, mindenféle fűszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!