Milyen ez a "dinó" husi?
"volt már szerencsém ilyen termékekben megtalálni pl. a csirke csőrét, a lábáról a karmot, stb"
Annyit azért illő volna tudni hogy a baromfifeldolgozó üzem nem egy hodály hanem több üzemrészből áll és a csirke csőrét nem ott vágják le ahol a készterméket csinálják!
Egyszer egy sajttal töltött pulykaérmés zacsiban találtam egy darab tollas szárnyat...Talán szárnyvég volt...Gondolhatjátok,hogy egy életre megundorodtam az ilyen dolgoktól.
A durva az volt,hogy még csak nem is az érmében volt,hanem a tasakban a "husihoz" hozzáfagyva.
Az egészet kidobtam.
Persze, hogy nem abban a hodályban vágják le a csirke csőrét és a lábáról a karmát, ahol egyébként a panírozott termékek alapanyagát darálják.
De kérdezem én: miért kell a panírozott termékekbe, ami állítólag színhús, beledarálni a csirke fejét, és a csirke lábát. Állítólag azokból állati tápokat készítenek, akkor hogyan kerül bele a panírozott termékbe?
Dínó alakú bepanírozott kisüthető hús.
Kis koromban én is ettem azt hiszem a Saga terméket.
Nagyon finom volt.
Szerintem nagyon finom, a gyerekek is szeretik! Hogy mennyire egészséges? Sosem fogod megtudni, de nem lehet rosszabb az átlagnál!
Az íze és az állaga jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!