Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ez a "dinó" husi?

Milyen ez a "dinó" husi?

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 13:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

"volt már szerencsém ilyen termékekben megtalálni pl. a csirke csőrét, a lábáról a karmot, stb"

Annyit azért illő volna tudni hogy a baromfifeldolgozó üzem nem egy hodály hanem több üzemrészből áll és a csirke csőrét nem ott vágják le ahol a készterméket csinálják!

2013. jan. 4. 14:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyszer egy sajttal töltött pulykaérmés zacsiban találtam egy darab tollas szárnyat...Talán szárnyvég volt...Gondolhatjátok,hogy egy életre megundorodtam az ilyen dolgoktól.

A durva az volt,hogy még csak nem is az érmében volt,hanem a tasakban a "husihoz" hozzáfagyva.

Az egészet kidobtam.

2013. jan. 4. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem abban a hodályban vágják le a csirke csőrét és a lábáról a karmát, ahol egyébként a panírozott termékek alapanyagát darálják.

De kérdezem én: miért kell a panírozott termékekbe, ami állítólag színhús, beledarálni a csirke fejét, és a csirke lábát. Állítólag azokból állati tápokat készítenek, akkor hogyan kerül bele a panírozott termékbe?

2013. jan. 4. 14:48
 14/16 A kérdező kommentje:
huhh.. koszonom a valaszokat!! inkabb csinalok magamnak ilyen dino husit!!
2013. jan. 6. 19:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Dínó alakú bepanírozott kisüthető hús.

Kis koromban én is ettem azt hiszem a Saga terméket.

Nagyon finom volt.

2013. jan. 7. 23:12
 16/16 anonim válasza:

Szerintem nagyon finom, a gyerekek is szeretik! Hogy mennyire egészséges? Sosem fogod megtudni, de nem lehet rosszabb az átlagnál!

Az íze és az állaga jó!

2013. febr. 4. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!