Mit fözzek/süssek?
Figyelt kérdés
van itthon 3 db tojás egy kis krumpli, liszt, főző tejszín, párizsi meg sok füszer.. nem tudom mit tudnék ebből csinálni:|2012. dec. 30. 16:00
2/3 anonim válasza:
Főzd meg a krumplit is, meg a tojást is, mindkettőt pucold meg, és karikázd fel.
Rétegezd egy tepsibe, a tejszínbe keverj simára egy kis lisztet, ízesítsd be, és öntsd rá a rakott krumplira.
A parizert kockázd fel, és szórd a tetejére.
Az egész mehet a sütőbe.
Mire a lisztes tejszín behúz, és az egész összesül, addigra a parizer is megpirul a tetején. :)
3/3 anonim válasza:
Én is hasonlóan gondoltam, de lehet, hogy a parizer inkább bele kerüljön ne a tetejére, mert meg fog száradni.A tejszinbe egy kevés liszt, és a füszerekből a són kivül mehet bors, vegeta esetleg grill füszer is. De lehet ugy, hogy csak két tojást főzöl meg, és a harmadikat beleütöd a tejszines lisztes öntetbe, vastagabb lesz a szaftja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!