Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkepaprikast natur jogurtta...

Csirkepaprikast natur jogurttal is lehet kesziteni (nincs tejfolom)?

Figyelt kérdés
vagy inkabb hagyjam siman paprikasan?
2012. dec. 24. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:

A helyedben hagynám egyelöre naturan, a joghurt szerintem nagyon más hatású - nemcsak savanykás,hanem jellgzetes ize is van, amit nem mindenki szeret, föként megszokott ételben.


Esetleg egy picit kiveszel, keversz bele valamennyit és megpróbálod, de szerintem jobb, ha maradsz a sima variációnál...

2012. dec. 24. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Hagyhatod is simán csirkepörköltnek, de ha egy bögrében joghurttal kikeversz simára, tejfölsűrűségűre 1-2 fakanál lisztet, észre sem fogod venni a különbséget a tejfölhöz képest. a lényeg itt is a hőkiegyenlíteés, tehát a joghurtos-lisztes cuccot egy kis meleg szafttal keverd ki, és úgy add a pörkölthöz.

higgy nekem, sokszor csináltam így, ha nem volt éppen tejföl itthon.

2012. dec. 24. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Kihagynám a joghurtot!
2012. dec. 24. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi úugy csinljuk diéta miatt :)

de ne főzd a joghurtot sokáig

[link]

2012. dec. 24. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Hagyd simán, úgy finom!
2012. dec. 24. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, nem bonyolitom tul ugy dontottem ;)
2012. dec. 24. 13:18

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!