Csirkepaprikast natur jogurttal is lehet kesziteni (nincs tejfolom)?
Figyelt kérdés
vagy inkabb hagyjam siman paprikasan?2012. dec. 24. 10:45
1/6 anonim válasza:
A helyedben hagynám egyelöre naturan, a joghurt szerintem nagyon más hatású - nemcsak savanykás,hanem jellgzetes ize is van, amit nem mindenki szeret, föként megszokott ételben.
Esetleg egy picit kiveszel, keversz bele valamennyit és megpróbálod, de szerintem jobb, ha maradsz a sima variációnál...
2/6 anonim válasza:
Hagyhatod is simán csirkepörköltnek, de ha egy bögrében joghurttal kikeversz simára, tejfölsűrűségűre 1-2 fakanál lisztet, észre sem fogod venni a különbséget a tejfölhöz képest. a lényeg itt is a hőkiegyenlíteés, tehát a joghurtos-lisztes cuccot egy kis meleg szafttal keverd ki, és úgy add a pörkölthöz.
higgy nekem, sokszor csináltam így, ha nem volt éppen tejföl itthon.
4/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, nem bonyolitom tul ugy dontottem ;)
2012. dec. 24. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!