Kőkemény mézeskalácsra valami ötlet?
Figyelt kérdés
Adott egy jó adag kőkemény mézeskalács. Hogyan használnátok fel máshová?2012. dec. 23. 17:32
1/11 anonim válasza:
4-es fúróval fúrd át . Majd fűzzél bele cérnát és jó lesz karácsonyfa dísznek .
2/11 anonim válasza:
tedd dobozba, és tegyél mellé egy szelet almát, úgy hogy ne érjen a kalácsokhoz. Zárd le a dobozt, és az alma nedvességtartalmát beszívja.
4/11 anonim válasza:
ha megdobnak kővel, dobj vissza kaláccsal
5/11 anonim válasza:
én megoldottam úgy, hogy szétterítettem a sütőrácsra, felforraltam vizet, beraktam alá, rázártam a sütőt, 3x 4x cseréltem vizet alatta, egy teljes nap alatt visszapuhult
6/11 anonim válasza:
Én megpróbálnék egy kis tejet locsolni rá.
7/11 anonim válasza:
Sodrófával vagy klopfolóval összetörve pudingba nagyon finom.
8/11 anonim válasza:
Karácsonyfa dísznek Jó lesz, vagy akaszd ki az ablakba Vagy a kocsidba ha.nincs kocsid akor akaszd a bicigli kormányra!!..:DD
9/11 anonim válasza:
A mézeskalácsnak tudtommal az a jellegzetessége, hogy sütés után még kemény, aztán egy-két hét múlva megpuhul. Szóval nem hiszem, hogy elrontottad volna, egyszerűen csak meg kell várni, amíg megpuhul. Így viselkednek a mézes tészták.
10/11 anonim válasza:
Tedd be őket egy dobozba és tegyél melléjük egy almát vagy egy banánt vagy ezeknek a héját. Egy két nap és puhák lesznek.
De lehet, hogy maguktól is megfognak majd puhulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!