Süteménybe mindegy, hogy sima, vagy Nesquik kakaóport teszek?
Szeretnék sütni, de csak nesquik kakaópor van itthon.
Baj ha azt rakok a sütibe? (recept csak annyit ír hogy kakaópor)
Miért lenne baj, ha sima helyett nesquik kakaóport rakok bele?
A nesquick-ben alig van kakaó, van viszont egy csomó olyan dolog, ami a natúr kakaóban nincs.
Cukor, emulgeáló, E-s adalékanyagok...
Nem tudhatod, ezek hogy viselkednek sütés közben.
A cukor általában ellágyítja a tésztákat.
Meg kakaó (csoki) íze is alig lesz, mert az nem túl intenzív benne.
ha kakaóport írnak, akkor a sima cukrozatlanra gondolnak. van ahol ki is írják, hogy sötét, keserű kakaópor. ez adja meg főleg a színét a sütinek, és a kellemesen csokiízű kesernyés "ízárnyalatot" is.Ezt érezted eddig te is.
cukrozottból sem lehetetlen, de egy tejeskakaószínű, valami lesz a tészta és persze a cukor adagolásnál is figyelembe kell venni, hogy cukrozott a kakaó.
Szia
Ha Nesquik kakaóport akarsz beletenni,akkor ajánlom,hogy olvassz egy kis étcsokit ,és azt is keverd a kakaóporhoz.A Nesquik egyáltalán nem való keserűkakaó helyett,mert pl.ha tölteléknek használod csak,akkor sütés közben elfolyik,és semmi íze nem lesz.Egy cukrász :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!